achtergrondmuziek
bands.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Achtergrondmuziek

 • Freshjazz
  De site van Fresh Jazz Agency biedt professionele jazz en wereldmuziek bands aan die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van achtergrondmuziek. Men kan zelf een bandje samenstellen; een band op maat.
  http://freshjazz.nl
 • Jaz trio jazztraffic
  JazzTrio JazzTraffic verzorgt live achtergrondmuziek voor uw receptie, borrel of diner met aangename Easy Listening Jazz.
  http://http://www.jazztraffic.nl/links/
 • Jazz is more jazztrio
  Jazz, swing, latin en pop, dit trio beheerst het allemaal. Of het nu gaat om achtergrondmuziek op uw receptie of bedrijfsfeest, dansbare muziek op uw bruiloft of een muzikaal moment bij een speciale gebeurtenis: deze ervaren professionals kleden uw gelegenheid perfect muzikaal aan. De flexibele formatie, bestaande uit contrabas, gitaar en saxofoon leent zich eveneens uitstekend voor persoonlijke wensen, bij u thuis of op locatie. Jazz is More is eventueel ook in te huren als duo (gitaar en saxofoon) of uit te breiden met zang en/of drums. Op onze site vind u foto\'s, geluidsfragmenten, informatie over de band, en is er de mogelijkheid om online vrijblijvend een offerte aan te vragen.
  http://www.jazzismore.nl
 • Jazzcombo exotatrio
  Jazzcombo Exotatrio verzorgt de achtergrondmuziek op uw feest, bruiloft, receptie of zakelijke evenement. U kunt ons via onze website eenvoudig online of telefonisch boeken. Een gitaar trio stevig geworteld in de traditie van de jazz, maar met veel muzikale ruimte voor drums en contrabas. Jazz, maar wel toegankelijk, Swingend, maar ook melodieus. Het Exotatrio bestaat uit drie ervaren, enthousiaste musici, maar kan desgewenst worden uitgebreid tot een groter jazzcombo met zangeres, pianist en/of saxofonist. Marcel Karreman - gitaar Han Slinger - contrabas Maarten Zwarts - drums Zet op uw computer \"Radio Exota\" aan en bekijk de Foto\'s. Maar vooral, beleef de Video\'s !! Allemaal op www.exotatrio.nl
  http://www.exotatrio.nl
 • La guitarra
  Bruiloftsband, la guitarra latina bruiloftsband, spaanse muziek gitaar duo voor feest, bruiloft of receptie spaanse entertainer, bruiloftsband,
  http://www.muziek-duo.nl/latin-muziek.nl/bruiloftsband/
 • Majazztic
  Wij zijn Majazztic. Heeft u een receptie, diner, opening of een ander evenement en u wilt live muziek, dan spelen wij daar met veel plezier. Er kan in verschillende samenstellingen worden opgetreden. Zo kan voor formele gelegenheden in duo (gitaar en saxofoon) worden opgetreden. Voor feestelijke gelegenheden is het mogelijk om een bassist toe te voegen.
  http://www.majazztic.nl/
 • No problem music
  Feestband bruiloft, florinda piticchio, feestband boeken, bruiloft, receptie muziek, groningen,band voor trouwfeest
  http://www.noproblemmusic.nl/

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Achtergrondmuziek